Vacatures in Boxtel

De allerleukste vacatures in Boxtel? WerkinBoxtel.nl is dé vacaturebank speciaal voor Boxtel en omgeving. Van fulltime tot parttime vacatures, maar ook bijbanen en vakantiewerk. Je vindt hier alleen vacatures bij bedrijven uit gemeente Boxtel. Onderstaand vind je een overzicht van actuele vacatures.

Vacatures in Boxtel:

Bekijk vacatures in Boxtel en omgeving

 

Geen passende vacature gevonden in Boxtel?

Boxtel is een bedrijvige gemeente en biedt doorlopend nieuwe vacatures aan. Staat er nu geen leuke job voor je bij? Vergeet dan niet om een Job Alert aan te maken. Je onvangt dan automatisch alle nieuwe vacatures uit gemeente Boxtel automatisch in je mailbox (je hoeft hiervoor geen account aan te maken). Of bekijk het complete vacature overzicht. Je kan hier je zoektocht uitbreiden naar omliggende gemeentes zoals Meierijstad, Uden en gemeente Bernheze.

Internationale en nationale werkgevers

Boxtel is een gemeente met grofweg 30.000 inwoners. Het ligt aan de snelweg (A2) en beschikt over een eigen treinstation. De gemeente ligt centraal tussen 3 grote steden namelijk: Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. De goede ligging zorgt ervoor dat er veel nationale en internationale bedrijven en organisaties zijn gevestigd. Denk aan bedrijven zoals VION, Bandenbedrijf van Esch, Van Oers, Loxo International, Unilux en Zinkunie. Zij zorgen voor volop werkaanbod voor fulltime en parttime medewerkers.

Werkgebieden in Boxtel

In het centrum van Boxtel vind je diverse nationale winkelketens zoals Bruna, Kruidvat, Xenos en Zeeman.  Maar ook lokale winkels zoals Junior Kinderkleding, Juwelier Lammers en Filipe Mode. Na het shoppen kan men lunchen, dineren of een kop koffie drinken bij een van de 43 horecagelegenheden. Daarnaast zijn er 4 grote bedrijventerreinen te vinden, namelijk Ladonk/Vorst, Daasdonk, Duit/Dukaat en de Bergstraat in Liempde. Deze locaties nemen in totaal 35.000m2 in beslag.  De vacatures van alle bedrijven genoemd op bovenstaande locaties vind je op WerkinBoxtel.nl

Fulltime en parttime vacatures in Boxtel

Het aanbod aan werk in Boxtel is groot. Dagelijks verschijnen er nieuwe fulltime en parttime vacatures. Deze functies variëren in opleidingniveau en branche. Denk aan functies als administratief medewerker, chauffeur, accountant, schoonmaker, marketing manager, pedagogisch medewerker in de kinderopvang, thuiszorg medewerker, een bij baan bij Gemeente Boxtel of vertegenwoordiger. Je kan op deze site eenvoudig filteren op branche (administratie/financieel, bouw, handel/detailhandel, horeca, productie, transport, gezondheid). 

Bijbaan of vakantiewerk

Er zijn niet alleen fulltime en parttime banen te vinden op deze site. Ook voor Boxtelse studenten en scholieren vind je hier snel een leuke bijbaan of vakantiewerk. Dit kan gaan om horecawerk, schoonmaak, ondersteuning in de zorg, logistieke functies of werkzaamheden in een supermarkt of als verkoper in een winkel.

 

Goud

20 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

5 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 75% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Zilver

10 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

2 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 65% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Brons

5 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

1 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 60% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Basis

3 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

Tot 50% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen