Vacatures in Liempde

WerkinBoxtel.nl is een vacaturesite exclusief voor Liempde, Boxtel en Lennisheuvel. Je vindt hier snel een leuke baan bij jou om de hoek. Want alle vacatures op deze site bevinden zich bij bedrijven uit gemeente Boxtel. Onderstaand vind je een compleet aanbod van fulltime en parttime vacatures uit Liempde.

Vacatures in Liempde:

 

Nog geen leuke vacatures gevonden?

Bekijk dan eens alle openstaande vacatures in gemeente Boxtel. Hier vind je een compleet overzicht. Je kan hier ook vacatures in Boxtel en Lennisheuvel bekijken. En zelfs je zoektocht uitbreiden naar plaatsen in de omgeving zoals Schijndel, Veghel, Sint-Oedenrode en Uden. Het aanbod op onze site wisselt regelmatig, dus houd deze in de gaten! 

Fulltime of parttime werk in Liempde

Liempde (op zijn Brabants: Liemt) is een dorp met bijna 5.000 inwoners. Het aantal bedrijven en zelfstandig ondernemers in dit dorp is relatief hoog. Deze bedrijven groeien hard en zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Soms betreft het parttime banen maar dikwijls is men op zoek naar fulltime werknemers. Dit zijn vacatures in diverse branches. Van bouw, zorg, horeca, marketing, transport, detailhandel tot agrarische en administratieve functies. 

Naast werken nog meer te doen in Liempde?

Na een lange dag hard werken, lekker ontspannen? Dat kan ook in Liempde. Er zijn diverse restaurants, cafés en lunchrooms voor een hapje of een drankje. Denk aan het Wapen van Liempde,  De Durpsherberg, 't Struifhuis en 't Hof van Liempde. Voor de nodige boodschappen kan je terecht bij de bakker, slager, bloemist en supermarkt. Wil je een middag winkelen dan is een uitstap naar Boxtel een goed idee. In Dorpsmuseum De Kleuskes leer je over het Brabantse familieleven en over de klompenmakerijen in Liempde. En natuurgebied Het Groene Woud is een heerlijke plek voor een ontspannen wandeling of fietstocht.

Bijbaan of vakantiewerk

Ook vakantiewerk en bijbanen vind je op deze site. Verschillende bedrijven zijn op zoek naar weekendhulpen en extra handjes buiten schooltijden of in vakanties. Dit kan gaan om werk in de horeca (zoals afwashulp, medewerker in de bediening), winkelmedewerker, bezorger, magazijnmedewerker of vakkenvuller. Vergeet niet om een Job Alert aan te maken. Dan ontvang je de nieuwste vacatures wekelijks per e-mail.

Werken in Liempde of omgeving

Wil je wel wat verder rijden of fietsen? Dan kan je je zoektocht uitbreiden naar plaatsen in de directe omgeving. Bijvoorbeeld gemeente Bernheze (o.a. Heesch, Nistelrode, Heeswijk-Dinther), gemeente Meierijstad (o.a. Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode) en gemeente Maashorst (o.a. Uden, Schaijk).