Werkgevers - Vragen en antwoorden

Onderstaand de voordelen van WerkinBoxtel.nl op een rij:

 • Alleen sollicitaties van kandidaten uit Boxtel en omgeving. De gemeente Boxtel biedt ambitieuze en enthousiaste medewerkers met een uitstekende werkmentaliteit. Zij kennen de regio en zijn minder geneigd van baan te wisselen i.v.m. de reistijd en reisafstand.
 • Plaats een vacature binnen 5 minuten: uw vacature is direct zichtbaar!
 • Een vacature staat maar liefst 60 dagen online. Deze kunt u op ieder moment aanpassen of verwijderen.
 • Alle vacatures en sollicaties volledig in eigen beheer.
 • Het plaatsen van een vacature kost slecht € 149,- euro.
 • Vacatures worden ook doorgeplaatst op andere vacaturesites zoals Indeed.nl.
 • Vacatures worden ook geplaatst op onze social media kanalen.
 • Nieuwe vacatures verschijnen in onze wekelijkse Job Alert. Dit is een e-mail dienst die werkzoekenden per e-mail informeert over nieuwe vacatures in Boxtel.
 • Het aantal bezoekers op onze site neemt maandelijks toe.
 • Gratis advies bij het schrijven van een vacaturetekst.
 • Alle vacatures op onze vacaturesite zijn automatisch geoptimaliseerd zodat deze worden getoond in Google for Jobs.

Eén vacature plaatst u voor slechts € 149,-. Neemt u meerdere vacature plaatsingen tegelijk af? Dan gelden er aangepaste en voordelige tarieven:

 • 1 plaatsing: €149,-
 • 3 plaatsingen: €139,-
 • 5 plaatsingen: €129,-
 • 10 plaatsingen: €119,-

Alle bovengenoemde prijzen zijn per plaatsing en excl. BTW.
(Prijswijzigingen onder voorbehoud)

Ja, dat kan. Kies dan voor een doorlopende jaarplaatsing. De doorlopende jaarplaatsing is zelfs heel voordelig. Want voor slechts €495,- per jaar, blijft uw vacature een heel jaar online staan. Uw vacature wordt tevens om de 60 dagen automatisch geüpdatet en opnieuw naar 'boven' gehaald. Het is uiteraard niet mogelijk om, zonder overleg met WerkinBoxtel.nl, de functietitel tussentijds aan te passen. Een vereiste aan de doorlopende plaatsing is dat het daadwerkelijk ook om dezelfde functie gaat.

U kunt zich hier registreren als werkgever: registreren als werkgever.

Of klik rechtsboven op de knop "Werkgevers Registreren/Inloggen". En vervolgens op de knop "Registreer".
Vervolgens wordt er gevraagd om uw bedrijfsgegevens in te vullen. Kies hierna uw eigen inloggegevens (dit bestaat uit een e-mailadres en wachtwoord).

Klik op de knop "Akkoord/verzenden" en uw werkgevers account is aangemaakt.

Eenmaal ingelogd kunt u credits kopen, direct vacatures plaatsen en vacatures beheren/aanpassen. Sollicitaties op vacatures komen in uw eigen dashboard terecht en kunt hier bekijken.

U kunt betalen via IDeal, CreditCard of PayPal. Maar u kunt ook op rekening betalen. U ontvangt dan automatisch een factuur per e-mail, het bedrag dient binnen 14 dagen te worden overgemaakt.
Uw vacature wordt direct online geplaatst, ongeacht de betaalmethode.

In het werkgeversaccount kunt het gewenst aantal vacature plaatsingen (credits) kopen. Deze blijven 2 jaar geldig.

 • Maak eerst een werkgevers account aan via https://werkinmeierijstad.nl/registreer.
 • Schaf een of meerdere credits aan. Credits zijn vacatureplaatsingen. Een enkele vacature kan al geplaatst worden voor slechts € 149,-
 • Wanneer u een of meerdere credits op uw account heeft, klik dan op de button 'Plaats een nieuwe vacature'.
 • Volg hierna de instructies. Een aantal invulvelden zijn verplicht (zoals dienstverband, standplaats en branche). Overige invulvelden zijn niet verplicht (zoals salaris en opleidingsniveau).
 • Is de vacature gereed? Klik dan op 'Plaats vacature'. Uw vacature verschijnt direct online.
 • Nog iets aanpassen? U kunt uw advertentie via het werkgevers account op ieder moment aanpassen.
Een vacature staat 60 dagen op onze website. Is de vacature eerder ingevuld, dan kunt u de vacature zelf verwijderen.
Wanneer u credits (vacature plaatsingen) heeft gekocht, blijven deze 2 jaar geldig om te plaatsen.

Wanneer er een kandidaat op uw vacature solliciteert, ontvangt u direct een e-mail van WerkinBoxtel.nl. Daarin staat een link naar uw werkgevers account.
In het dashboard van het werkgevers account vindt u het CV, de motivatie en contactgegevens van de sollicitant. In uw werkgevers account kunt u alle sollicitaties bekijken en beheren.

Het is aan u om te reageren op een sollicitatie. Dat kan een uitnodiging voor een gesprek zijn of een afwijzing. De sollicitaties blijven in uw account staan, zodat u een totaaloverzicht heeft.

WerkinBoxtel.nl heeft een groot regionaal bereik. Veel werkzoekenden uit Boxtel, Liempde en omgeving bezoeken regelmatig onze site. De contactgegevens van bedrijven die vacatures plaatsen zijn inzichtelijk voor iedereen. Onze ervaring is dat bijna 50% van de bezoekers van onze site 'indirect' solliciteert. Deze sollicitaties kunnen binnenkomen via de website van uw bedrijf, per e-mail (naar het e-mail adres getoond bij de contactgegevens) maar uiteraard ook per telefoon.

Wij helpen u gratis bij het schrijven van een vacaturetekst. Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan contact met u op om samen een vacature te plaatsen..

U kunt ook hier tips bekijken m.b.t. het schrijven van een goede vacaturetekst.

WerkinBoxtel.nl wordt voornamelijk bezocht door werkzoekenden uit Boxtel en Liempde. Zij zijn op zoek naar een baan in de directe omgeving van Boxtel. Maar het bereik van onze vacaturesite gaat verder dan deze lokale bezoekers. Om ervoor te zorgen dat uw vacature volop aandacht krijgt plaatsen wij deze ook nog op diverse landelijke vacaturesites (zoals bijvoorbeeld Indeed.nl). Wij maken hiervoor gebruik van betaalde abonnementen. Alle vacatures worden doorgeplaatst op deze landelijke vacaturebanken. Dit zorgt voor nog meer potentiele kandidaten voor uw vacature(s).

WerkinBoxtel.nl is daarnaast zeer actief op social media. Alle nieuwe vacatures worden gratis geplaatst op Twitter, Facebook en LinkedIn.

Tevens worden nieuwe vacatures wekelijks naar alle abonnees van de Job Alert nieuwsbrief gestuurd.

Ja, alle vacatures die op onze site worden geplaatst zijn direct geoptimaliseerd voor Google for Jobs. Technische kennis van structured data is dus overbodig. Onze site is zo ingericht dat er automatisch structured data wordt gekoppeld aan uw vacature zodat de vacature wordt getoond in Google for Jobs.
Wij hebben getracht zoveel mogelijk vragen te beantwoorden in onze Veelgestelde Vragen sectie. Heeft u nog een vraag die hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. Maak gebruik van ons contactformulier. Of bel tijdens kantooruren (van 09.00 tot 17.00 uur) met Luc Vaessen van WerkinBoxtel.nl bereikbaar op 0413411024.