WerkinBoxtel.nl werkt!

WerkinBoxtel.nl is de enige vacaturesite in Nederland die zich exclusief richt op de gemeente Boxtel. Hieronder vallen uiteraard ook de dorpen Liempde en Lennisheuvel. Het voordeel van deze site is dat je snel een medewerker uit Boxtel en omgeving vindt. En werkzoekenden vinden supersnel een leuke baan in de buurt zonder files en reistijd.

Wekelijkse nieuwe vacatures

Het aantal vacatures op WerkinBoxtel.nl neemt wekelijks toe. En er verschijnen elke week nieuwe vacatures op de site. Werkgevers en werknemers weten deze site te vinden door de naamsbekendheid, goede vindbaarheid en vermeldingen op social media. Werkzoekenden kunnen zich inschrijven voor de gratis Job Alert waardoor zij wekelijks worden geattendeerd op nieuwe vacatures.

Stijgende bezoekersaantallen

Boxtel is aantrekkelijke gemeente voor bedrijven en organisaties. Er zijn namelijk veel nationale en internationale bedrijven gevestigd. Mede hierdoor is Boxtel een populaire plaats om te werken. Daarom wordt WerkinBoxtel.nl door steeds meer mensen gevonden en bezocht.

Ontstaan van WerkinBoxtel.nl

Na de successen van WerkinMeierijstad.nl en WerkinUden.nl is in 2018 vacaturesite WerkinBoxtel.nl live gegaan. Bedrijven, organisaties en werkzoekenden bleken behoefte te hebben aan een lokale vacaturesite. Voor veel werkgevers is het een pre wanneer een werknemer uit dezelfde plaats of directe omgeving komen. En ook werkzoekenden geven de voorkeur aan het werken voor een bedrijf in hun woonplaats of op slechts enkele kilometers afstand. Hierdoor werden de vacaturesites gericht op gemeente Meierijstad (WerkinMeierijstad.nl) en gemeente Uden (WerkinUden.nl) al snel een groot succes. Werkgevers en werknemers uit gemeente Boxtel gaven aan behoefte te hebben aan een soortgelijke website voor hun gemeente. Als antwoord hierop is dit jaar WerkinBoxtel.nl online gegaan.

WerkInBoxtel.nl werkt. Ook voor jou.

Zoek je een nieuwe baan? Of zoek je enthousiaste medewerkers uit Boxtel? Een zoektocht naar een geschikte werkgever of medewerker start op WerkinBoxtel.nl.

Ik zoek een nieuwe baan

Ik zoek enthousiaste medewerkers