Home Instead Thuisservice Eindhoven

Home Instead Thuisservice Eindhoven

Eindhoven


Romy

hr.eindhoven@homeinstead.nl

040-3410011


Tarasconweg 2, Eindhoven

Over Home Instead Thuisservice Eindhoven

Heeft u misschien voor uw eigen ouders gezorgd? Heeft u met hen de verschillende fasen van het ouder worden doorlopen? Gaat u weleens met een senior naar de huisarts of het ziekenhuis? Helpt u senioren bij praktische zaken in en om het huis? Bent u soms een metgezel of biedt u een luisterend oor? In die gevallen doet u wat onze CAREGivers ook doen. Onze thuisservices omvatten onder andere deze activiteiten. Deze zijn bedoeld om het leven van senioren aangenamer te maken en hen te helpen zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen en leven in hun eigen vertrouwde omgeving.

Tanja uit Den Bosch vat haar ervaring als CAREGiver op prachtige wijze samen: “Ik vind het heel fijn dat ik bij Home Instead de tijd krijg om mij te verdiepen in de klant, mij in te leven in hun situatie, de tijd heb om te luisteren. Dat ik het tempo, de rituelen en de dagindeling van de klant mag volgen, geen tijdsdruk, geen stress! Gewoon liefdevolle rustige aandacht. Door de ontspannen en veilige sfeer die hierdoor ontstaat, is er ruimte voor (levens)verhalen, leuke dingen doen, hilarische momenten … kortom ‘kwaliteitstijd’, waar niet alleen de klant, maar ook ik enorm van kan genieten.”

Samen dingen doen, er zijn voor de ander, bijzondere momenten, hand in hand bij elkaar zitten, in goed vertrouwen, er toe doen, een hechte band, gelukkige momenten, echt kunnen zijn, je inleven, liefdevolle momenten, hilarische situaties, dankbaarheid … allemaal kernwoorden die door onze CAREGivers uitdrukkelijk worden onderschreven.

De persoonlijke relatie tussen de klant en de CAREGiver is het hart van onze dienstverlening. Na een uitvoerig werving- en selectieproces, intensieve training en continue begeleiding door een ervaren supportteam zijn CAREGivers in staat om te excelleren en de meest fantastische relaties op te bouwen met hun klanten.

Huidige vacature(s) bij Home Instead Thuisservice Eindhoven