Veelgestelde Vragen - Werkzoekenden

WerkinBoxtel.nl is een vacaturesite voor iedereen die een (nieuwe) baan zoekt in Boxtel, Liempde of Lennisheuvel. Dus niet alleen inwoners uit gemeente Boxtel mogen reageren op vacatures op deze site, maar ook werkzoekenden buiten de gemeente Boxtel zijn vrij om te solliciteren.

De bedrijven die vacatures plaatsen op deze zijn site zijn echter wel allemaal gevestigd in Boxtel, of hebben een vestiging in deze gemeente.

Op de site vind je eenvoudig leuke vacatures in Boxtel. Gebruik de filteropties om te selecteren op opleidingsniveau, dienstverband of bijvoorbeeld een specifieke branche. Interessante vacature gevonden? Solliciteer direct online. Onderaan elke vacature vind je de knop 'Solliciteer'. Klik hier op en vul uw persoonlijke gegevens in en voeg een CV en motivatie toe. Alles ingevuld? Druk op 'Verzenden' en het bedrijf ontvangt een melding van je sollicitatie. Het betreffende bedrijf neemt z.s.m. contact op.

Nee, het is niet verplicht om een CV of motivatie toe te voegen in de bijlage van de sollicitatie. Maar het is voor veel werkgevers wel wenselijk. Een werkgever beoordeelt o.a. op basis van een CV of een kandidaat geschikt is voor een functie.

Het is ook niet verplicht om een motivatie toe te voegen. Maar wij raden dit wel aan. Een goede motivatie zorgt ervoor dat je je onderscheidt van andere sollicitanten.

De motivatiebrief en het CV kunnen als bijlage meegestuurd worden, maar deze mogen ook los in het invulveld worden geplaatst.

Een sollicitatie wordt rechtstreeks naar het betreffende bedrijf verzonden. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de verdere gang van zaken rondom een sollicitatie. Het bedrijf bepaalt of, hoe en wanneer er wordt gereageerd.

Een tip van WerkinBoxtel.nl: Nog niets gehoord na 2 of 3 weken? Neem zelf even contact op met het bedrijf.

Ja, vacaturesite WerkinBoxtel.nl is gratis beschikbaar voor alle werkzoekenden. Het zoeken naar vacatures en solliciteren op vacatures brengen geen kosten met zich mee.

Ook de Job Alert is gratis en vrijblijvend.

Stuur ons een e-mail via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met op.