Vacatures in Administratie / Financieel

Aan de slag in de administratieve of financiële branche in Boxtel? Op deze pagina vind je leuke vacatures bij jou om de hoek. Diverse Boxtelse bedrijven zijn op zoek naar fulltime en parttime ondersteuning voor hun administratie of financiële afdeling.  Denk aan functies zoals: assistent (controller), secretaresse, administratief medewerk(st)er, medewerker binnendienst, personal assistent

Bekijk alle banen in Boxtel

WerkinBoxtel.nl is vacaturesite speciaal voor gemeente Boxtel. Je vind hier banen bij bedrijven uit Boxtel en omgeving. Hierboven geen leuke baan gevonden? Bekijk hier het complete aanbod in Boxtel of breid je zoektocht uit naar omliggende gemeentes zoals Uden en Meierijstad (o.a. Schijndel en Veghel).

Vacatures administratief medewerker / medewerkster in Boxtel

Een van de meest voorkomende vacatures in de administratieve en financiële sector is 'administratief medewerker'. De taken verschillen per bedrijf. Maar vaak omvat het kantoorwerk en ondersteunende taken. Zoals notuleren, archiveren, controleren en invoeren van administraties, formulieren invullen, rapportages verwerken, telefoon beantwoorden en soms ook klanten ontvangen. Bij elke vacature WerkinBoxtel.nl staat een omschrijving van werkzaamheden die een werkgever van een administratief medewerker verwacht.