werkplaats vge bv

Bedrijven in de 'spotlight' - VGE B.V. uit Schijndel

In deze blogserie zetten we verschillende bedrijven uit de Gemeente Meierijstad in de 'spotlight' en komen we meer te weten over hoe het eraan toegaat op de werkvloer bij bedrijven uit de regio. We trappen af met een Q&A met Arjan van der Spank, General Manager bij VGE B.V. uit Schijndel


Wat is de core business van VGE B.V.?

VGE B.V. in Schijndel is een producent van UV-C apparatuur, waarmee water schoon en veilig gemaakt kan worden. Hierbij hebben wij een focus op duurzame ontwikkelingen op het gebied van waterdesinfectie voor de particuliere, recreatieve en industriële sector.
Naast het desinfecteren van water, is het schoon en veilig maken van lucht en oppervlaktes een belangrijk thema wereldwijd. Naast de desinfectie van water, zijn we bezig met de ontwikkeling van het desinfecteren van lucht en oppervlaktes. Dit doen we door onze passie voor techniek en kennis van water te combineren in ons pand in Schijndel, wat resulteert in hoogwaardige producten en innovaties op het gebied van UV-C desinfectie.

 

Hoe is de werksfeer bij VGE B.V. en hoe ziet het team eruit?

VGE B.V. is een innovatief, technisch maar bovenal ook een maakbedrijf. Hard werken wordt gecombineerd met Brabantse gezelligheid door onze regionale collega’s! We werken in een internationale markt, waarin we toegevoegde waarde hebben voor de klant en dit ook gewaardeerd wordt vanuit hen.

Inmiddels zijn we met 45 mensen uit de regio werkzaam in een splinternieuw pand op het bedrijventerrein in Schijndel. Het team bestaat uit een mooie mix van mannen en vrouwen, waarin ook alle leeftijdscategorieën zijn vertegenwoordigd.

 

Waar zijn jullie, in de afgelopen jaren, het meeste trots op?

De mensen die het bedrijf maken en zorgen voor de succesvolle groei van de afgelopen jaren. We ontwikkelen, produceren en verkopen meer duurzaam UV-C apparatuur, waarbij we de kwaliteit op een superieur niveau weten te waarborgen. Zonder onze regionale collega’s is dat niet mogelijk en daar zijn we trots op!

 

Wat maakt het werken bij VGE B.V. zo leuk?

Het combineren van kwaliteit en innovatie met hard werken en successen vieren, zorgt ervoor dat we blijven groeien en meer bekendheid opbouwen in de markt. Daarnaast maakt het internationale karakter van onze klanten en leveranciers het werk extra aantrekkelijk en uitdagend. Bovendien werken we met flexibele tijden en heerst er een informele, goede werksfeer in ons pand in Schijndel.

 

Wat zien jullie als de kracht van regionale vacatureplaatsingen?

Mensen uit de regio Meierijstad kennen de mentaliteit, spreken dezelfde taal en kennen (via-via) altijd wel iemand in het bedrijf. Dat zorgt ervoor dat nieuwe collega’s zich snel op zijn gemak voelen bij ons, wat fijner en makkelijker werkt.

 

Wil jij werken bij VGE B.V. in Schijndel? Klik hier voor alle vacatures!


Ook in de spotlight staan?

Behoort jouw bedrijf of werkgever tot de leukste bedrijven van de gemeente Meierijstad en wil je ook graag in de 'spotlight' staan? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via info@werkinmeierijstad.nl!

Goud

20 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

5 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 75% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Zilver

10 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

2 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 65% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Brons

5 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

1 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 60% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Basis

3 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

Tot 50% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen